Rólunk

logó

Bemutatkozás

A Nyomozoo.hu Magyarország egyetlen online háziállatkereső oldala, 2021 óta vagyunk jelen a hazai online világban. Az ötlet tulajdonosa egy fiatal srác, akinek a szerettei között vannak a háziállatok is. Pontosan emiatt döntött így, hogy segíteni szeretne olyan embereken, akiknek a szeretett háziállatai elkóboroltak vagy esetleg az utcán menve rátaláltak egy kóborló állatra.

Az oldal célja

A lehető legjobb szolgáltatás biztosítása mind a hirdetőnek, mind a megtalálónak. Segítségnyújtás a gyors és egyszerű megtaláláshoz!

Az oldal használata

Az oldal teljes egészében ingyen használható.
Egy új felhasználó bármilyen személyes adat megadása (regisztráció) nélkül is képes segítséget nyújtani a hirdetőknek. Viszont ahhoz, hogy kialakulhasson egy egymást segítő közösség erősen ajánljuk, hogy belépéseddel megyegyszerűsítsd a kapcsolatfelvétel folyamatát, hiszen belépés, avagy regisztráció után láthatod csak a többi felhasználó személyes adatait.
Valamint az adataid megadása után számos funkció nyílik meg előtted, mint például:
- képes leszel feltölteni elveszett vagy megtalált kiskedvence(ke)t
- elérhetővé válik az oldalon keresztüli azonnali Email küldés a hirdetőnek
- az oldalra feltöltött hirdetéseidet képes leszel exportálni PDF formátumba és ezt akár kinyomtathatod, vagy tovább küldheted ismerőseidnek, hogy minél több ember segítsen az elveszett/megtalált háziállat hazajuttatásában.

Készítők

Bod Gergely

Az oldal tulajdonosa / fejlesztője

Juhász Dalma

Tervezőgrafikus

0
Felhasználók
0
Elfogadott hirdetések
0
Gazdihoz visszajuttatott állatok száma